ruyadaolmusbirinigormek.com
Rüyada Ölmüş Birini Görmek

Ana Sayfa | Soru Cevaplar | Yeni Makale Ekle | En Son Yapılan Yorumlar









Rüyada Ölmüş Birini Görmek yorumları

Rüyada Ölmüş Birini Görmek Hakkında Yorum Yapılmıştır


aleyna

ruyamda 1 yil once olen babami gordum babam bana dedi ki bankaya olan borcumu odedim dedi ne anlama geliyor lutfen cevaplarsaniz cok sevinirim

2017-06-27

Kullanıcı oyu: 4,5

Özge

İyi akşamlar
Rüyamda ölmüş olan annemin benim için kek yaptığını ve eve götürmem için paketlemeye çalıştığını gördüm.Ben anneme “anne sen öldün bırak başkaları yapsın “diyordum annem de bana “olsun kızım “dedi.sonra annemi çıplak bir şekilde mutfakta gördüm(ama mutfak bizim mutfağımız değil hiç görmediğim bir yer ve baya eskiydi)anne diyorum “git üstünü giy””tamam “diyor ama tekrar mutfağa gidiyorum yine çıplak görüyorum ve kızıyorum anneme “ama hala giyinmemişsin” diye ne anlama geliyor acaba
Teşekkürler

2017-06-12

Kullanıcı oyu: 4,5

Ayna

Rüyamda bir odadayım, ölmüşüm ama ayakta geziyorum,kapının aralığından beni görenler şaşırıyor, aynaya bakıyorum yüzümün morarmış olacağını düşünüyorum ama yüzüm biraz daha beyazlamış, kendimden korkmuyorum, sonra idrarımı yapıyorum, anlamı nedir.

2017-06-05

Kullanıcı oyu: 4,5

aysel

Ruyamda rahmetli annem beni bir adamınyyanındankkaldırıpaablami yatirdicçoksevincliydi

2017-05-25

Kullanıcı oyu: 4,5

mustafa p

rüyamda ölmüş babamla marketeydik alış veriş yapıyorduk parasını ben verecektim..kendisi parayı bana vereceğini söyledi kabul etmedim

2017-05-19

Kullanıcı oyu: 4,5

leyla

Rüyamda ölen babamın benimle gece evden çıkıp sulu dolu merdivenden inmek için benim elimden tutması yanımızda sadece yabancı adamın olması

2017-05-05

Kullanıcı oyu: 4,5

Nadire

Rüyamda iki ay once olmuş kadin patronum elbise verdi

2017-04-18

Kullanıcı oyu: 4,5

Ayşe

Rüyamda ölmüş kişi evine yeneğe çağırıyordu ama gitmiyordum,manası nedir?

2017-04-16

Kullanıcı oyu: 4,5

sabahattin toy

rüyada anneme öldüğümü söyledim .şehadet kelimesini söyledim anneme dedimki anne şu an sağım ama ölüyüm ağlama

2017-04-16

Kullanıcı oyu: 4,5

özlüyorum

rüyamda ölmüş bir komşumuzu canlı olarak görüyorum bana diyor ki ben ölmedim yani size şaka yaptım nasıl tepki vereceksiniz diyor ve ben çok duygulanıyorum söyleyeceklerim boğazıma düğümleniyor ve ağlıyorumm

2017-04-11

Kullanıcı oyu: 4,5

nigar

yuxuda sevdiymin insan oldu sonra ruhu geldi

2017-04-11

Kullanıcı oyu: 4,5

semih

annemle babamı gördüm ama daha hayattalar ne oluyor sizce

2017-04-10

Kullanıcı oyu: 4,5

nuray karanfil

ruyamda olen dayım tekrar olmüşcenazesi babaannemin oraya getirmişler tabutu türk bayragına sarılı kızı tabutun ustundeki türk bayragını alıp namaz kılıyor o arada dayım canlanıp grı guzel bır takım geymiş tras olmus ve butun sulaleyle sarılıp helallesıyor bende diyorum ki dayı bende hakın daha cok banada hakımı helal et dıye o da sana hakım burdakinlerden daha cok helal olsun dıyor bu arada beb bu ruyayı 3 gundur ust uste göruyorum yanıtlarsanız sevinirim

2017-03-04

Kullanıcı oyu: 4,5

fadime

babam beni evimin camından bakarken birden içerdeselidivebeni içerdearamaya başladı obeni görmüyordu ama ben onu görüyordum

2017-02-25

Kullanıcı oyu: 4,5

kübra

rüyamda açık kahverengi köpek gördüm ama köpek ölü ve parçalanmış bir şekilde yerde yatıyodu bu ne anlama geliyor

2017-02-18

Kullanıcı oyu: 4,5

yagmur

rüyada dedemi gördüm ama dişi ağrıyodu bu ne demek

2017-02-11

Kullanıcı oyu: 4,5

fatma

babam vefat etti rüyada önün öldügünü biliyorum yanına gidip eliniöpüyorum yüzünü öpmeme izin vermiyor ama zorluyorum izin verıyor bana yüzüm kırık cam dıyor anlamıne babam bir oldu vefat edeli

2017-02-07

Kullanıcı oyu: 4,5

çağla

ölen annemi denizin içinde yatıyo gördüm. konuşuyorum kalk yüksek başka yer yat diye..

2017-01-23

Kullanıcı oyu: 4,5

can şahin

ölen babam enseme ateş ederek vurdu bölye o merminin girip çıktğını gördüm ensem delikti ve oluk oluk kan çıktğını hissediyorum ama kanı göremiyorum tam ölücekken başka bişe oldu ve geçmişteki b,i düşmanı gördüm ve kendi evimizdeki bi duvarda bi simge belirdi böyle tuhaf bi simge anlam veremiyorum nedir bu olay

2017-01-21

Kullanıcı oyu: 4,5

nezahat

ölmüş babamı rüyamda agzındaki lokmayı aldım ve ona para verdim pazara gönderdim

2017-01-10

Kullanıcı oyu: 4,5

Ece

Ruyada nenemi gordum sanki hayatta gibi hic olmemis.Goruyorum koltukta sessizce oturuyor cok guzelde giymis ama beyaz degil. Bir birimizi kucakliyoruz.

2017-01-07

Kullanıcı oyu: 4,5

yazgi

Babami ne kadar rüyamda görsem, niyet ettigim sey gerceklesmez. Buna gercekten cok üzülüyorum cünkü gercek hayatta babami cok severdim ve oda beni cok seviyordu .babam Allah rahmet etsin yillar önce vefat etti.

2017-01-05

Kullanıcı oyu: 4,5

Gürsoy

eşim rüyasın da 13 yıl önce ölen annemi telefon ile konuşmuş ve hasta olduğunu bu neden ile beni çağırmış telefon ile konuştuğu sırada ise biz ailecek bir otelde tatildeymişiz.bu ne anlama geliyor.

2016-12-30

Kullanıcı oyu: 4,5

ayşe

rüyamda ölü annem beni ölü anneaneme götürmek istiyodu anlamı nedir yardımcı olurmusunuz

2016-12-29

Kullanıcı oyu: 4,5

eliff

rüyamda bir evin içinde kalaalık ölen akrabalarımla ölmemiş akrabalarımla aynı oda içerisinde ben bir köşeye küçük çişimi yaptım ve odanın ortasında büyük abdes küçük abdes pislikleri yerden kaynıyodu...

2016-12-28

Kullanıcı oyu: 4,5

ATİ

RÜYAMDA, ÖLMÜŞ OLAN BİR YAKINIM BANA PEKMEZ GİBİ TATLI BİR ŞEYLER İKRAM EDİYORDU. AMA ALMADIM

2016-12-24

Kullanıcı oyu: 4,5

egem

rüyamda annemle beraber erkek kardeşimin mezarı başındaydık annem dua okuyordu bende toprağını düzeltiyordum tam karsımdan beyaz kıyafetler içinde ışığın içinde kardeşimin bize doğru geldiğini gördüm.anneme kardeşimin bize doğru geldiğini söyleyip oradan korku içinde ayrılmaya çalışırken ölmüş olan babaannem ve ölmüş olan halamı da gördüm.korkarak uyundım.

2016-12-15

Kullanıcı oyu: 4,5

Gulcan

Ablam olmus babamin ona tarla aldigini soylemis yesillikler icindeymis.

2016-12-09

Kullanıcı oyu: 4,5

Merve

Dedem 4 ay önce vefat etti yetşemedim helallik alamadım benden razı mı olduğunu duyamadım.sık sık görüyorum rüyamda dedemin hep dinç kıyafetleri tertemiz olarak görüyürüm.ama bu gece dedem rüyamda ölmüş yine cam bir tabutun içine koymuşlar takım elbise giydirmişler bakıyorum dedemi gördükçe ağlıyorum içimin acıdığını gerçekten hissettim uyandığımda.sonra baska görüyorum dedemi arabaya bindirmeye çalışıyorum bir yere gidicekmişiz dedem yere düşüyo kaldırıyorum arabaya bindiriyorum...sürekli dedemi görüyorum bu neye işaret olabilir bu akşamda camide mevlid okunucak onlar için.teşekkürler

2016-12-08

Kullanıcı oyu: 4,5

sema

Benim annem uc ay once vefat etti ben onu ruyamda haftada iki uc kez goruyirum ve beyaz elbisesiyle ve sanki hic olmemis gibiydi ben ben annemi cok seviyorum

2016-12-02

Kullanıcı oyu: 4,5

erkan

rüyamda babam bana gözlerinin altı çok mor dedi açıklarsanız sevinirim

2016-11-29

Kullanıcı oyu: 4,5

mesut

ölen babamın seçimle başbakan olduğunu gördüm

2016-11-20

Kullanıcı oyu: 4,5

Suna

Rüyamda ölmüş olan babam evde misafir gelen amcamın yatağını annemle birlikte hazırlıyordu yere yatak yaparlarken bende yerdeki hamurları topluyorum neden bu ev bu kadar dağınık diye kızıyorum

2016-11-19

Kullanıcı oyu: 4,5

BARIŞ

RÜYAMDA ESKİ EŞİM RAHMETLİ BABAMLA KONUŞUYORDU.ESKİ EŞİME BABAM ANNEME GELMESİNİ SÖYLÜYORDU.

2016-11-14

Kullanıcı oyu: 4,5

ahmet

dedemi esim 1 hafta önce pazarcılık yaparken görmus.Bende bakkalcı olarak gördum.ne anlama geliyor

2016-11-07

Kullanıcı oyu: 4,5

asiye

aynı rüyayı üst üste 2 kere görürsek kabul oluyormuş. 3 defa görsek de bir şey olmuyor.

2016-11-06

Kullanıcı oyu: 4,5

can

uçurumdan düşüyorduk tam ölürken uyandım çok garip bi rüyaydı gerçekten öldüm sandım korktum

2016-10-31

Kullanıcı oyu: 4,5

Rabia sahin

Annem ölmemiş ot haşlamışım oda alıp yiyiyor ben yanına uzanmışım uyandım

2016-10-24

Kullanıcı oyu: 4,5

Fatma

Yatakta olan annemin ayaklandığını, bizim de buna sevindiğimizi, dışardan gelen(ölmuş) babama koşup mücde verdim, annemin ayaklandığını bildiğini, ama annemi dışarda takside beklediğini, gelmemesine sinirlendiğini söyledi

2016-10-21

Kullanıcı oyu: 4,5

oğuz doğan

rüyamda babamla köy kahvesine gelmiş iki devlet memuru bayanı yemeğe davet ettik yanlarında birde erkek memur vardı sonra uyanmışım.

2016-10-19

Kullanıcı oyu: 4,5

zeynep

Ama ben ölmüş olan birini yeniden ölmüş olarak gördüm

2016-10-11

Kullanıcı oyu: 4,5

GÜLNAZ YURTBAKAN

rüyamda rahmetli babamı gördüm benim çok borcum var evim yanıyormuş babam bana ağlama üzülme biz sana yardım edeceğiz dedi babam 87 yaşında rahmetli oldu ben onu çok genç olarak gördüm neolur hemen cevap verirmisiniz

2016-09-21

Kullanıcı oyu: 4,5

ismail yıldız

rüyada ölmüş annemin yüzünü beyaz unlu olarak görmek

2016-09-19

Kullanıcı oyu: 4,5

YILDIZ

RUYAMDA VEFAT EDEN ANNEMİ BIÇAKLA YARALADIM SONRA O BANA SALDIRIRKEN ABLAM ARKASINDAN ANNEMİN ELİNDEKİ BIÇAĞI ALMAYA ÇALIŞIYORDU. O SIRADA ANNEM BANA BEN SANA KIYAMAM DEDİ VE AĞZINDAN BİRKAÇ DAMLA KAN GELDİ. VE BEN ANNEM BEN SANA NE YAPTIM DİYE AĞLAMAYA BAŞLADIM VE O SIRADA ÇOK KÖTÜ BİR KRİZLE UYANDIM... YORUMUNUZU ACİL BİR ŞEKİLDE BEKLİYORUM ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER...

2016-08-25

Kullanıcı oyu: 4,5

miray

ben çok korkmuştum ama korkulcak bişey yokmuş yani mutlu olacağımıza vardığı için içim ferahladı

2016-08-25

Kullanıcı oyu: 4,5

DİDEM

RÜYADA ÖLMÜŞ ANNEMİ ÇEŞME ALTINDA ÇIPLAK GÖRMEK.

2016-08-19

Kullanıcı oyu: 4,5

ZELİŞ

ANNEM ÖLMÜŞ BENIM KULAGIMA KUPE TAKTI

2016-08-09

Kullanıcı oyu: 4,5

kader

ben ölmüş annemi beyaz bir kıyafetle bana bakarak gördüm BİR MELEK GİBİYDİ...

2016-08-08

Kullanıcı oyu: 4,5

merhaba

ben rüyamda ölüyorum sonra kömüyorlar ve gittikten sonra biraz aglıyorum gitmeyin gitmeyin diye bağırdıktan sonra sırtımı biiri sıvazlayıp aglama evlat dedi ve sonra oturup yuz yuze konustuk sabah oldu yoldan geçen arabaları seyrettik .

2016-08-07

Kullanıcı oyu: 4,5

Esin Kesin

Bn rüyamda anneanemi gördüm. Gerçek hayatta ölmüş, ama rüyamda yaşıyor. Bu neye işarettir?

2016-08-05

Kullanıcı oyu: 4,5
1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

 














Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası | Yardım Forumları

Rüyada Ölmüş Birini Görmek, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

Aralık - 2017