ruyadaolmusbirinigormek.com
Rüyada Ölmüş Birini Görmek

Ana Sayfa | Soru Cevaplar | Yeni Makale Ekle | En Son Yapılan Yorumlar | İletişim2









Rüyada Ölmüş Birini Görmek yorumları

Rüyada Ölmüş Birini Görmek Hakkında Yorum Yapılmıştır


Esin Kesin

Bn rüyamda anneanemi gördüm. Gerçek hayatta ölmüş, ama rüyamda yaşıyor. Bu neye işarettir?

2016-08-05

Kullanıcı oyu: 4,5

samet

ben aynısını 2 kere gördüm kötü bir şey sandım ama değilmiş

2016-08-01

Kullanıcı oyu: 4,5

dilber

Rüyada ölmüş babamın kardeşiyle yürümesini gördüm

2016-07-25

Kullanıcı oyu: 4,5

atilla

mekanı cennet olsun babamın ruyamda gördüm evın pencerısıde gördum allah hayra çıkarsın

2016-07-14

Kullanıcı oyu: 4,5

merve

Rüyamda arkadaşlarımla desenlerin evindeydim evi gezdikten sonra olmüş dedemin kol unda yattini ve ayaklarını hareket ettirduigni gördüm yatıyordu gözleri kapalıydı ve olmuştu daha sonra yine ayni şekilde oturup kafasını bize çevirdi ve elleriyle hareketler yapmaya basladi

2016-07-03

Kullanıcı oyu: 4,5

faik

Rüyamda birisi beni rehine etmişti sonra benim ensemde kesmeye başladı sonra gerçek hayatta ensen agrıdı ardında nas suresini okudum rüyamda sonra ise birden gözlerim karardı gerçek hayatta nefesim kesildi sonra kafamı yere çarptım sonra gözlerim kapandı ondan sonra hiç bir şey hatırlamıtyorum

2016-07-02

Kullanıcı oyu: 4,5

ferhan

Vefat eden babamı gördüm.Beni arıyordu bende korktum ve ondan kaçtım.

2016-06-09

Kullanıcı oyu: 4,5

ates

bnm gercekde dedem olmusdu.ve uzerinden 1 hafta fln gecdi.ve iki gundur ruyamda goruyorum.ve heskese soyluyorum.herkse boyle endiseli.dedem bna olmek haksizlik dedi.sonra oyun fln oynadik dedemle hatta kuzenimde ordaydi.sonra dedem sonucda sende ve herkes olcek dedi.dedemin ilk bni ve kendisi demesi bni baya suphelendirdi.bn ona olen gun sabah neden bizi yaninina cairdini sordum oda labirint oynuycakdim sizinle dedi.niye oldunu soramadim ama.onceki ruyamda ise bi sandalyede oturmusdu.ve robot gibi bi yere bakiyodu ve beni kafami oksadi.sonra ayaga kalkip banyoya gitdi.babanemde ordaydi.sanki gormuyodu dedemi.aliyodu dedeniz sizi cok seviyosdu fln.cok sasirdim.

2016-05-30

Kullanıcı oyu: 4,5

yusuf

annem rüyasinda ölmüs babama fidik vermis.
ne anlamina geliyor

2016-05-21

Kullanıcı oyu: 4,5

nazlı

babam vefat etti onu gördüm rüyamda gercek gibiydi baba bırakıp gıtme benı dedım yok kızım gitmiyorum dedı onla yemek yıyorduk sarıldım öptüm ama hissettim bana baktı öylece ama gitti kayboldu söz vermişti bana gitmicem diye gitti ne anlama gelır

2016-05-04

Kullanıcı oyu: 4,5

bayram

ölmüş babam gördüm bizim eski evde olyoruz annem eşim kız kardeşim ama hangsi bilemiyom babam çarşıda gelyor elinde ikitane küpe olyor bana diyork sana müçdem var sana kız bitirdim diyo kim deyince bildimiz bir adamın kızını söylüyor hepimiz karcı çıkıyoruz ama olmaz diyor ben söz verdim deiyor elini öpyorum alamaya başladım baba sen ne yapdın diye sarıldık ikimizde aladık

2016-04-20

Kullanıcı oyu: 4,5

serap

rüyamda annemin dayısını gördüm ve küçük erkek torunuyla beraber ölmüş gördüm

2016-04-19

Kullanıcı oyu: 4,5

şengül

iyi aksamalar eşimin aksrabası ruyasında eşimin babaannesini gormus selamlaşmışlar ve eşime selam gondermiş kızı bebği olmuş benden cok selam sogle benım adımı koysun demiş ve babaannemiz 3 sene once rahmetlı oldu benımde erkek cocugum var

2016-04-18

Kullanıcı oyu: 4,5

atalay

rüyamda babamı kabirde gördüm sarıldım üstünü örtüm

2016-04-16

Kullanıcı oyu: 4,5

Ahmet 05

Rüyamda ölmüs babami gördüm. Babam benim arabada sag tarafimda oturuyor. Bana biraz kızarak surda börek yedim, surda köfte yedim, surda da künefe yedim biraz pahali ne gerek vardi der gibiydi. Bende direksiyondaydim ve ellerimle sol yüzünü oksayip öperek dedimki;baba bos ver iyi etmissin, o yedigin yerler bunlarin en meshuru afiyet olsun. Sonra bir odaya girdik. Orda masanin üstünde bir zarf gösterdi. Zarfin üstünde 126 yazili, cocuk oyuncagi yazilydi ve üstünde loto yaziliydi. Sonra bir yere gittik orda memur zarfa mühür vurdu.acaba yorumu nedir

2016-04-14

Kullanıcı oyu: 4,5

sevim

ben ruyamda dedemi gordum yeni vefat etti bana hal hatir sordu ananemi sordu bide ben cok iyi yerdeyim dedi ben orasi nasil sordum dedi ilk gecesi cok zor ama simdi cok iyi yerdeyim bide mezarima hic gelmiyosun dedi ama ben devamli gidiyorum esimle aramin nasil oldugunu sordu bende kotu dedim bu ruya ne anlama geliyor ayni gercek gibiydi

2016-04-13

Kullanıcı oyu: 4,5

EROL ŞIKLAROĞLU.

RÜYAMDA ÖLMÜŞ OLAN BABAMLA BENİM YENİ ALDIĞIM LÜKS VE KONFOLU ARABAYI ŞOFÖR KULLANIYORDU YOLLARA ARABA KAYMASIN DİYE KUM DÖKTÜRMÜŞTÜM FAYDASINIDA GÖRDÜK KAZASIZ BELASIZ GİDECEĞİMİZ TERE GİTTİK.YORUMLARMISINIZ.

2016-04-09

Kullanıcı oyu: 4,5

ayla gököz

babamı gördum ölmüs babamı ruyamda gece kondu bır evın bahcesınde bıseyler ekıyodu

2016-03-29

Kullanıcı oyu: 4,5

iclal

eski çalıştığım işe girmek istiyorum başvuru yapıyorum işyeri sidi yolluyor bana sizi işe alamayız babanız ölmeden once bize namaz kılarken ne kotulkler yaptıdiye

2016-03-25

Kullanıcı oyu: 4,5

Merhaba

Rüyamda ölmüş olan dedem gördüm bu ne anlama geldiğini söyler misiniz?

2016-03-17

Kullanıcı oyu: 4,5

rabia

Kendimi ölü olarak goruyordum cok gunah isledigimi surekli soyluyordum ve surekli ruhuma yasin okunmasi icin yalvariyordum anneme

2016-03-15

Kullanıcı oyu: 4,5

Nergiz

rüyamda ölmüş babamı gördüm babama annemi yakayalımmı baba diye sordum babamın ne dediğini hatırlamayorum ne anlama geliyor

2016-03-09

Kullanıcı oyu: 4,5

esra

İnsallah hayirlisi olur cunku en sevdigim arkadasim yani onu herseyden herkesen kiskanirken bir de oldugunu gormek beni cok uzer

2016-03-09

Kullanıcı oyu: 4,5

gülistan

rüyada ölmüş olan babayı canlı görmek

2016-03-08

Kullanıcı oyu: 4,5

özlem

ölmüş babamı gördüm rüyamda ve ikimiz bir yere gidip orda yaşayacağız dedi bana rabbi hayra çıkarsın

2016-03-07

Kullanıcı oyu: 4,5

Münire

Rüyamda annem çörek pişirip masa hazırlamış çay yapmış hadi gel diye beni çağırdı Annemi on yıl önce kaybettim

2016-03-05

Kullanıcı oyu: 4,5

zeynep

Ben çok beyendim bütün yardımlarınız için çok teşekkür ederim işime çok yaradı

2016-03-04

Kullanıcı oyu: 4,5

mukaddes

annemi ve agbimi ikiside yanlız şu an ölü ben ikisinlede beraber buluştuk konuştum

2016-02-22

Kullanıcı oyu: 4,5

Zekiye

Ölü erkek akrabamız bir hafta evimde durması

2016-02-20

Kullanıcı oyu: 4,5

fadime

rüyamda ölmüş babamı görüyorum pastaneden yiyecek birşeyler satın alıyo.ben babmın yanındayım ama öldüğünü bilmiyorum . babam o sırada ölmüş olan amcamı dışarıda gördüğnu söylüyor . ama öldüğünü biliyor. o mu acaba diyor. annemde babamın öldüğünü biliyor ,senki burdasın ,o dur diyor. yorumlarsanız sevinirim . çok teşekkür ederim

2016-02-17

Kullanıcı oyu: 4,5

ömer

benim dedem 4 sene önce rahmetli oldu ve bugün rüyamda dar bir koridordan insanların arasından geçerek dedemin yanına gidiyordum bi salonda oturuyordu ve dedem sakalımı okudu rüyamda bu ne anlama geliyor

2016-02-11

Kullanıcı oyu: 4,5

Zehra

Ben ruyamda ölmüş biri bana et verdi acaba ne anlama gelir

2016-02-10

Kullanıcı oyu: 4,5

eren

rüyamda vefat etmiş annem yatağımın kenarına oturmuş beni seyretiyordu sonra fark ettim konuştuk annemle ben tatile gidicem dedim oda git oglum evimizde havalandırırsın bi bakarsın dedi ama biz o evi sattık dedim nasıl sattınız dedi üzüldü ve kızdı gerçektede sattı babam.. çok gerçekdi kendisi iyi gördüm canlı gibiydi sadece boğazın etrafında kırmızı kızarıklık dikkatimi çekti sonrada ben sıçradım uyandım.. cok özledim elleri öpülesi meleğim..

2016-02-05

Kullanıcı oyu: 4,5

ali

YADA ANNE: Rüyada Anne görmek; Bu rüya baba görmekten daha hayırlıdır. Anne rüyası fakir için selamet ve esenlik demektir. Rüyada ana görmek; Eğer zengin görmüşse zarara uğrar ve kazançları azalır denilmiştir. Anne rüyası her anlamda aslında hayır ile tabir edilir. Anne Rüyasının tüm ayrıntılı yorumları aşağıdaki gibidir.

2016-02-02

Kullanıcı oyu: 4,5

çağla

rüyamda rahmetli babamı rüyamda gördüm babamdan saklanıp kaçıyordum

2016-01-22

Kullanıcı oyu: 4,5

bekir kütahyalı

rüyamda ölmüş olan babam bana kırgınmış yanına vardım baba ben şehire gitmek istiyorum sende gideceksen ben gitmiyeyim dedim kendi ağzından çıkar gibi oldu ama cami operloğundan çok kısa ben gitmicen sapık gitsin diye ses geldi o an uyandım

2016-01-21

Kullanıcı oyu: 4,5

hozan

rüyamda ölen babamı gördüm sağ olan amcalarıma beraberdik oturmuştuk babam namaza igili bişiler bazediyordu. acaba nedek istemiştir ünkü ben namazarımı kacımamaya calışyorum amcalarımda namazlarını kııyorla rüyada tam olarak nedek istemiştir.

2016-01-20

Kullanıcı oyu: 4,5

özlem

ölmüş babamın bana ip ver dini gördum bana kazak ördiyordu ve banada kendisi kazak gidirgi ruyamda gördum günüde ölmüşlerime yasın okumuştuk acaba rufları haberdarmı oldu babam harıcı bir kaç ölüyü daha gördüm

2016-01-15

Kullanıcı oyu: 4,5

blue

Rüyamda teyzemin ölmüş eşini bizim evin terasında cesedi şeklinde gördüm. Sağ El parmaklarının sadece işaret parmağı vardı ama o da kopacak derecede idi. Sol ayağı ise ayak parmaklarindan yukarısı büyükçe açık açık yara şeklindeydi. Kalp ameliyatı için açmışlardı diyorum. (Bobreklerinden rahatsizlanip rahmetli olmuştu. ) boyunca büyük bir naylon muşambaya sariliydi. Çöpe atacaktık küçük ablamla ben. Sonrasında uyandım

2016-01-12

Kullanıcı oyu: 4,5

bülent

rüyamda rahmetli babam elimdeki bir miktar üzümü aldi vecay istedi

2016-01-06

Kullanıcı oyu: 4,5

hatem

Ölen annemle hasranede


Ölen annemle hastanede aynı tabatan yemek yedim



2016-01-04

Kullanıcı oyu: 4,5

Medet

Rüyamda Annem mezarinda yarisi görünüyordu.ben Abimle birlikte gömmeye calisirken,bir baktimki mezarin Altinda bir banyodan buyük genis Kardesimde orada bir yegenimle birlikte birbirine sarilip yatmislar.
ben Abimle annemi gömmeye calistigimda bir baktimki Annemim yatagi var.yataga yatirmaya calisirken Ayaklarim üsüyor dedi bana.AYAKLARINA Baktim yün corab var ayaklarinda.sonra ben dedim seni yataga yatirayim bataniyeyi ayaklarina sararim. saat caldi uyandim.

2016-01-02

Kullanıcı oyu: 4,5

jale

menim erim olub . yuxuda yasll dagln baslnda taxl zemsini qoryur uzu gulur ozune taxll samanlndan talvar dzeldib orda yasylr uzunu tuk baslb meni gorur sevnir sonra biz bir otaga giririk o ayrl krafatda yatr men ayrl o yuxuya gedir men yox

2015-12-29

Kullanıcı oyu: 4,5

yasmin

rüyamda ölmüş olan annem. bana rüyamda pis kilotu burnuma sokup koklatıyor

2015-12-22

Kullanıcı oyu: 4,5

GİZEM

İŞALLAH HAYIRLARA VESİLE OLUR RÜYAM

2015-12-17

Kullanıcı oyu: 4,5

NURCAN

ÖLMÜŞ BABAMI GÖRDÜM.BANA NASİHATLER VERDİ ONA BİRŞEYLER SORUYORDUM.AMA BİRDEN BABAMI CAMDAN AŞAĞI ATTIM.TEKRAR ÖLDÜ.BU RÜYAMIN HALA ETKİSİNDEYİM. NE ANLAMI VAR ACABA.

2015-12-03

Kullanıcı oyu: 4,5

FATMA

RAHMETLİ BABAMLA KUCAKLAŞIP BABAMIN YANAGINDAN DEFALARCA ÖPÜP BABA SENİ SEVİYOM DİYORUN

2015-11-25

Kullanıcı oyu: 4,5

gamze

rüyada yakın olmayan bir arkadaşımın ölüsünü gördüm gözleri felan mordu

2015-11-12

Kullanıcı oyu: 4,5

gökhan

yeni ömüş babamı gördüm evime geldı yaşıyordu ve ilkinde geçti sonra hasta olmadan öncekı halıne geldı sen ölmüştün bu ruya dedım dua ettim o sırada sarsılıo gıbı oldum ve peşine kendımın ucuyor ola bıleceğını farkettım ve evın cıcınde ucmaya başladım babamada hadı gel ucuyorken senile cennetın oraya doğru gıdelım dedım sonra uyandım

2015-11-11

Kullanıcı oyu: 4,5

SADETTİN

Rüyamda rahmetli babamla düşmandım. şöyle diyeyim ben babama ulaşmak için biriyle kavga ediyorum onu yeniyorum ama babam sanki onun düşmanıymış gibi benden kaçtı ONDAN SONRA UYANDIM LÜTFEN YARDIMCI OLUN...

2015-11-09

Kullanıcı oyu: 4,5
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

 














Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası | Yardım Forumları

Rüyada Ölmüş Birini Görmek, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

Temmuz - 2018