ruyadaolmusbirinigormek.com
Rüyada Ölmüş Birini Görmek

Ana Sayfa | Soru Cevaplar | Yeni Makale Ekle | En Son Yapılan Yorumlar









Rüyada Ölmüş Birini Görmek yorumları

Rüyada Ölmüş Birini Görmek Hakkında Yorum Yapılmıştır


hayriye yıldırum

ölmüş babamın teninde işlenmiş tx yazı gördüm.

2015-11-05

Kullanıcı oyu: 4,5

zeyneb

Rüyamda olmuş. Olan baba bana kolanya verdi bana bunu senin için aldim dedi birde para verdi bununda yigenime vermemi istedi ben içinden bir miktar aldiktan sonra yigenimeverdim lütfen yorumlarmisiniz acil çok merak ediyorum

2015-11-01

Kullanıcı oyu: 4,5

Ramazan

Selamın Aleyküm Ben Rüyamda Bir Çatışmada Öldüm Bu Ölüm Gerçekti Başımdan Vurulmuştum Gözlerime İnen Kanın Sıcaklığını Hissettim Kelime-i Şahadet Getirdim Başkada Birşey Hatırlamıyorum...Bu Rüyayı İki Sefer Gördüm...

2015-10-30

Kullanıcı oyu: 4,5

Emine simsek

Kendimi bir hastane odasında bir erkeğin ellerinde vefat ettim ve yüzümü rengi karardı biraz kendi kendimi goruyordum

2015-10-29

Kullanıcı oyu: 4,5

Nazlıcan

Ben rüyamda arkadaşımın öldüğünü gördüm onun arkasından çok ağlıyordu her derse girdiğimde o aklıma geliyordu hr seferinde aglıyordum

2015-10-29

Kullanıcı oyu: 4,5

rifat

İNŞALLAH RÜYA TABİRİ DOĞRU DUR HAYIRLISI OLSUN SAYGILAR

2015-10-28

Kullanıcı oyu: 4,5

ismail istanbul

rüyamda ölmuş babama ve hasta anneme ev satın aldım bu konu da yorumlarınızı rica ederim.

2015-10-27

Kullanıcı oyu: 4,5

tuğçe demir

rüyamda ölmüş bir akrabamı gördüm. nedir acaba yorumlayabilir misiniz

2015-10-21

Kullanıcı oyu: 4,5

gülbeyaz

ben rüyamda annem ile dayımı gördüm bana dayım gel seni götüreceğim diyip kolumdan tutuyordu bende ben gelmicem dayı diyordum ama o gelmezsen küserim diyordu sonra ben pazara gidiyorum sonra konuşuruz diyor ve gidiyordu bu arada dayım ve annem gercekte ölmişler

2015-10-20

Kullanıcı oyu: 4,5

meral

olmus babami goruyorum ruyamada ama tek gozu var ucundada akayk kemigi cikmis kizim ben burdayim diyor korkuyla uyandim yorumlarsaniz sevinrim tesekkurler

2015-10-16

Kullanıcı oyu: 4,5

Danna

Rüyamda ölen babamı gördüm onla mutluyduk fotograf çekdirmek isdediyimi dedim o da sonra dedi ardını hatırlamıyorum

2015-10-09

Kullanıcı oyu: 4,5

ismail

rüyamda ölmuş babama ve hasta anneme ev satın aldım bu konu da yorumlarınızı rica ederim.

2015-10-09

Kullanıcı oyu: 4,5

remziye yılmaz

ben çok küçükken babam vefat etti daha önceleri hiç rüyamda da görmedim ilk defa gördüm fakat ben hastaydım uyuyordum rüya degil sanki gerçekti uzun boylu bir adam beni seyrediyordu sonra yanımdaki yataga uzandı beni seyretmeye devam etti uyandıgımda anneme anlattım bugun bize gelen adam kimdi beni seyrediyordu kimsenin gelmediğini söyledi ve sonra ona tarif ettim baban dedi rüyayı acil yorumlarmısınz cok merak ve heycan içindeyimm..( not annemle ayrı yaşıyorum onu ziyarette gittiğimde gördüm..)

2015-10-06

Kullanıcı oyu: 4,5

Kelmamet

Rüyada hz muhammetle oturup piknik yapiyorduk okulumun icinde ve bir hafta sonra hz muhammed bizim eve gelip beni ve babami cagriyordu

2015-09-26

Kullanıcı oyu: 4,5

mustı bartın

slm ben hergece aynı tv bakargırüya görüyorum ama hiç hep güzel yorm lar var ookuyorum ama hep tersı oluyor saygılar

2015-09-21

Kullanıcı oyu: 4,5

Duygu

Benim rüyamda yabancı bir evdeydik tanımadığım insanlarla, ama o 2 kişiyle samimiydik sanki birbirimizi bayağıdır tanıyoruz. Sonra kulaklıktan müzik dinliyorduk oturmuş gözlerimiz kapalı müzik dinlerken birden bire odanın kapısı açıldı ve yanlış değilsem 2 kişiydiler bunlar bizi görünce bize ölmüşler deyip kapıyı kapattı bunlar tam kapıyı kapatırken yüzlerini biraz gördüm ama tanıyamadım onları kapı kapandı o andada uyandım. buna tabir getirebilrmisiniz ne olur acil ...

2015-09-14

Kullanıcı oyu: 4,5

yıldız

rüyamda ölmüş olan annem bana yemek verdi ben yemedim

2015-09-09

Kullanıcı oyu: 4,5

yıldız

ölmüş olan annem rüyamda bana yemek verdi ben yemedim

2015-09-08

Kullanıcı oyu: 4,5

şura

ben rüyada halamı gördüm bana biraz kızgın bakıyodu

2015-09-07

Kullanıcı oyu: 4,5

aynur iskender

rüyamda babama mevlüt okutturuyorum.gelen misafirlerime babama ve karnımdaki çocuğuma dua etmelerini istiyorum.çünkü gerçekte bebeğimde bir problem olduğunun haberini aldım.rüyadada bunun bilincindeyim.ablalarım ve kardeşlerim hep ağlıyoruz.ağlarken rahmetlik babaannemide sessizce ağladığını görüyorum.ne anlama gelir acil yorum yaparmısınız

2015-09-03

Kullanıcı oyu: 4,5

asya

rüyamda dayımı gördüm karısına kötü kötü bakiyordu beni gördü gülmeye basladi sonra gözümün önünden kalboldu

2015-08-30

Kullanıcı oyu: 4,5

aysegul

ruyamda ölen bır adamı yıkamaya götururlerken gördum uzerı soyunuk bı vazıyette acık bı alan da ıdı

2015-08-27

Kullanıcı oyu: 4,5

guney

ruyadaa olmus dedemi gordum babannemi elinden tutup apariyordu bu ne anlama geliyor

2015-08-17

Kullanıcı oyu: 4,5

ayşe

bensize rüyamı anlattım sizden cevap bekliyorum

2015-08-06

Kullanıcı oyu: 4,5

sezgin

ruyamda annem ıle babamı gordum yalnız babamı kaybedelı 13 yıl oldu ben dısardan eve dogru gelıyorum apartman da annem ıle babamla karsılasıyorum yanlarına agıdıp ıkısınınde ellerınden opuyorum ve sonra anneme sarılıp aglıyorum oda bana aynı sekılde sarılıp aglıyo bana bu ruya hakkında yardımcı olursanız benı cok mutlu etmıs olursunuz yskler sezgin

2015-07-30

Kullanıcı oyu: 4,5

ayşe

rüyada 1 senedir ölmüş teyzemi gördüm bana sen izmirdesin evime gelmiyorsun dedi adresini verdi annen senin için ağlıyor annenin yanına git onu üzme dedi sonra annene söyle kızımın yanına gitsin öyle konuşuyorduki sinirlenip ayağa kalktı bana kalk gel senievime götüreyim bende git teyze git dedim. bu rüya ne anlama geliyor

2015-07-28

Kullanıcı oyu: 4,5

azra

abim bu rüyayı gördü umarım hepsi gerçek olur

2015-07-24

Kullanıcı oyu: 4,5

gülay

amcamın kızıyla kardeş gibi büyüdük öleli 17sene oldu rüyamda ekmek yapıyor ve yanımdan ayrılmıyor gideceğim diyorum oda gelmek istiyor çok sık rüyama geliyor

2015-07-20

Kullanıcı oyu: 4,5

ruya

men yuxumda qonsumun olduyunu gormusem ve elinde xonca aparan adamlar ora olu yerine gedirler

2015-07-04

Kullanıcı oyu: 4,5

Lll

3 yıl önce sevgilimi kaybettim ve 3 yıl içinde bir kere bile rüyama girmedi taki dün geceye dek, ona sarıldıgımı hisettim ona sen ölmemişmiydin dediğimde hayır bir yolunu buldum ben dedi bana acaba bu sadece bilinçaltı mı yoksa gerçekten bir anlamı varmı

2015-07-03

Kullanıcı oyu: 4,5

İSMİNİVER MEK İSTEMEYEN

rüyda ölmüş anne annemi görüyordum onunla ceviz topluyodum cevizi topladıktan sonra dayımın kızıyla anne annem tartışıyodular

2015-07-02

Kullanıcı oyu: 4,5

Nisanur

Benim baba annem 5 ay önce vefat etti. Babam ise 4. Ayda baba annemi rüyasın da görmüş ve baba annem babama şöyle diyormuş BENİM ODAMI NEDEN SÜSLEMEDİNİZ. Bu ne anlamdadır.

2015-06-30

Kullanıcı oyu: 4,5

Sedat

Son zamanlarda rüyalarımda çok ölü gördüm bir ara deprem olmuştu ölü vardı bir ara insanların insanları öldürdüğünü gördüm ve öldürdükleri insanları yiyiyorlardı dün gördüğüm rüyada ise orucumu yiyiyordum ve bir arkadaşım sigara içiyordu kafamızı bir duvarın üstüne çıkardık birde baktım parçalanmış insanlar çok ama çok tırstım halende tırsıyorum :///

2015-06-27

Kullanıcı oyu: 4,5

özlemm

babam gırıy takım elbisesini giymş bana dogru geliordu rüyamda elimden tutuodu sanki gercek gibi gülümsüyordu sanki baba falan dedim bian da uyandm

2015-06-24

Kullanıcı oyu: 4,5

aysel

ruyada baskakişininolldünügordüm

2015-06-23

Kullanıcı oyu: 4,5

selin

allahım sen büyüksün herkezin ramazanı mubarek olsun

2015-06-20

Kullanıcı oyu: 4,5

cengiz

ruyamda evimin karsısındaki arazide namaz kılıcam abim kapımın önünde yüksek bi yer var komşular ses yaparken oraya çıkıyor bagırıyor kızıyor niye bukadar ses yapıonuz annemde orda namazdayım ama dayanamıom anne düşecek sarkmasın bagır diom ben bagırıyom abime düşücen demeye kalmadan düşüyor yerenamazı bozup yanına gidiyom anneme bagırıyom abim yerden kalkıyo sarılıyorum ama içerden babamı kaldırıyom hastaneye gidelim diyebabam ayakda bişi yok bişi olursa kötü olursa gidelim diyor o sıra abimiin canı yanıyor hayatımda ilkkez birbirimize sarılmış aglıyorduküstü giyiliydi ama ne vardı hatırlamıom pijamalarıdı sabah namazını kılıyordum ruyamda..ne olursunuz yorumlayın

2015-06-19

Kullanıcı oyu: 4,5

barış çınar

babamla sohpet ederek yürüdük ve yürürken yerde 7 tane küçük cam bardak gördüm ve babam dediki ben sayısal loto oynuyacam ve bende dedimki ilerde işim var geliyom dedim ve ona baktım çeşmede pınarda sayısal loto oynuyacaktı

2015-06-15

Kullanıcı oyu: 4,5

Emil

yuxuda anamin olmus emisini ve oz nenemi gormusem menasi nedir oz meclislerinde isdirak edirdiler

2015-06-08

Kullanıcı oyu: 4,5

zuhtu

ölmüş babam karnım acıktı ablandan ıstedım yapmadı dedı sureklı ablamın ısmını sayıkladı yemek hazırlamadı dedı soba yanıyordu uzerınde mavı caydanlıkı vardı bende sana kahve yapıyım dedım yorumlarmısınız

2015-06-05

Kullanıcı oyu: 4,5

sultan.

rüyamda ölen annemi,ğürdüm hiç konuşmuyordu ben annem de deim bana bakıtı ğülümsedi biris de münevver abla senin bıyıkların çok ğelmiş dedei ve annemin bıyklarını topladı kalan larsada çok belideyildi annem bana döndü hafifçe ğüldü dört tekeli timeli demir el arablarından birine bunları topla diye işaret ediyor bana,bende neyleri dedeim sadece işaretle ğöster toplasan derken diyrler karışıktı

2015-06-04

Kullanıcı oyu: 4,5

ÇĞDEM SOYLU AKKAYA

BABAMIN ÜMMETİ ÜMMETİ DIYE SÖYLEDIGINI DUYDUM

2015-06-02

Kullanıcı oyu: 4,5

ahmet altaç

Ruyada olmus babamla beraber callslyordum bunu bana yorumlarmlslnlz

2015-05-27

Kullanıcı oyu: 4,5

beyhan

rüyamda, ölmüş annem telefonla beni arayıp ben ölmedim kızım erzincandayım dedi ve sesi hala kulaklarımda

2015-05-27

Kullanıcı oyu: 4,5

deniz

istedigim cevabı allamadım annem öldü annemle camiye gidiyoruz anlamı ne olabilir

2015-05-25

Kullanıcı oyu: 4,5

Kadir

Rüyada Vefat Etmiş Babamı Beyaz bir çarşaf altında gördüm sonra birden kalktı ve gitim helalik aldım ama sonradan yine beyaz çarşafın altına girdi ve gömdük

2015-05-23

Kullanıcı oyu: 4,5

selen

rüyamda kendimi ölü olarak gördüm ve çok ağlıyordum

2015-05-16

Kullanıcı oyu: 4,5

hanife

ölmüş babamı kolundan tutarak bir arabaya yetiştirmeye çalışıyordum

2015-05-13

Kullanıcı oyu: 4,5

servet

rüyamda iki at var biri siyah biri dalmacyalı renginde yelereleri çok güzel annem uyuyormuş rahmetli gelip annemi uyandırıyorum anne asagıda atlar var diye

2015-05-12

Kullanıcı oyu: 4,5

cicek

rüyamda ölmüş babamı çalışırken gördüm sırtında kocaman bir ağaç almış taşıyordu cok üzüldüm anlamı nedir aceba babam cok az az gelir rüyama

2015-04-30

Kullanıcı oyu: 4,5
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

 














Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası | Yardım Forumları

Rüyada Ölmüş Birini Görmek, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

Mayıs - 2018