ruyadaolmusbirinigormek.com
Rüyada Ölmüş Birini Görmek

Ana Sayfa | Soru Cevaplar | Yeni Makale Ekle | En Son Yapılan Yorumlar









Rüyada Ölmüş Birini Görmek yorumları

Rüyada Ölmüş Birini Görmek Hakkında Yorum Yapılmıştır


Birgun Sevinc

tabutlarin heryerde oldugu bir yerde uyaniyordum.Ama bir sey vardi.Tabutlarin basinda durmus not aliyordu sanki tabutlari sayiyor ve isimlerini not ediyor gibiydi.Ona nasil cikacagimi soramadim.Bana ne isin var burda diye kizgin kizgin bakiyordu zaten.Sonra vefat eden dedem bana bir tabutu gosteriyordu.Yesil bir kiş doluydu ici.Tereddut etmeden icine atladim oradan cikinca etrafima bakamadan uyandim.

2015-04-27

Kullanıcı oyu: 4,5

kuzey

BEN ARKADAŞIM İLE OYUN OYNARKEN ONUN KAFASINI ÇARPARAK ÖLDÜĞÜNÜ GÖRDÜM ÖLMEDEN ÖNCE BANA ÇANTAMDA BİR KAĞIT VAR DEDİ GİTTİM AÇTIM BENİ ÇOK SEVDİĞİ YAZIYORDU AĞLADIM ARKADAŞLARIM ÖĞRENİNCEDE AĞLADILAR OZAMAN BUNU NASIL TABİR EDERSİNİZ

2015-04-23

Kullanıcı oyu: 4,5

Gerek yok

ya rüyada dirinin ölüye ekmek vermesi ne anlama gelir
rüyada ölmüş babasına ekmek vermek ne anlama gelir

2015-04-19

Kullanıcı oyu: 4,5

yasemin

dün rüyamda en sevdiğim arkadaşımı ölmüş yrde öle yatarken götdm ve çk korktm nasıl olur diye saatlerce düşün düm ve uyandığımda saat 3 tü ve o saatten sonra da yatanadım zaten

2015-04-06

Kullanıcı oyu: 4,5

Nimet

Annem altınlarımı alıp valize koydu Bana onları götüreceğini söyledi

2015-03-27

Kullanıcı oyu: 4,5

yeter

inşallah olur :) cok mutlu oldum bu zaman kadar inşallah oyle devam eder :)

2015-03-21

Kullanıcı oyu: 4,5

yakup

Teşekkürler dediğinizi dikatlice yerine getirecem

2015-03-17

Kullanıcı oyu: 4,5

Jiyan Demir

Teyzemi Markette Tek Gözlü Şekilde Gödrüm(Teyzem Yakın ßir Tarihte Vefat Etti)

2015-03-16

Kullanıcı oyu: 4,5

Pınar

Rüyamda ölmüş patronumu gördüm okuldayız oğlumu alıp gidiyor bende arkasından bağırıyorum

2015-03-11

Kullanıcı oyu: 4,5

Pınardemir

Ruyamdaokuldanoğlumualmayagittimordaölmüşpatronumugördümbanamerhabadediveoglumualıpgitti

2015-03-11

Kullanıcı oyu: 4,5

veysel

rüyamda,bir kızla cıkıyoruz ve o na rarılır sarılmaz ikimizde ölüyoruz ve aradan biraz zaman gectikten sonra terkrar diriliyoruz ne anlama gelır cözemedım

2015-02-27

Kullanıcı oyu: 4,5

gül

Selam ben ruyamda koydeki evimizin uzumlerin altında olu insan goruruyorum. Yillar once öldürülmüş daha sonra hic vücudu çürümememis onun akrabasi tornu aramaya geliyor. Hstta biz o cocukla evlenmek uzeriymis. Bixim eve gelince hatirliyor. Nerden bildigini bilmiyoruz. Cunku bixim koydeki evimiz eskiden tarlaymis. Daha donra bulduk olmus olan insani. Daha once babamda gunun gibi bir ruya görmüş. Acaba bunu neye yorabiliriz. Cevsplsrsaniz sevinirim :)

2015-02-23

Kullanıcı oyu: 4,5

sevda

rüyada rahmetli babamı ablam zehirliyor

2015-02-22

Kullanıcı oyu: 4,5

serap

rüyamda,ölmüs olan abimi gördüm. otobüste yanyana oturuyoruz. bana bakiyor ama konusmuyor.annemde diger koltukta oturuyordu. biraz SIKINTILI bir rüyaydi.

2015-02-18

Kullanıcı oyu: 4,5

SERAP

28 GÜN ÖNCE ANNEMİ KAYBETTİM.RÜYAMDA ONUN TEKRAR HAYATA DÖNDÜĞÜNÜ VE MUTLU OLDUĞUNU GÖRDÜM.KOLTUKTA OTURMUŞ BEN DE AYAKLARININ UCUNDAYIM.DİZLERİNİ ÖPTÜM VE ANNECİĞİM SANA ANLATACAK ÇOK ŞEYİM VARDI.İYİ Kİ GERİ GELDİN DEDİM.ANLAMI NEDİR ACABA??

2015-02-18

Kullanıcı oyu: 4,5

65

korkuyorum ama yorumunuz için teşekürler

2015-02-10

Kullanıcı oyu: 4,5

özgen

Rüyamda ölmüş annanemi gördüm , ona senin çok özledim annane nasılsın dedim oda ben de sizi özledim merak etme 3 gün içinde yanıma GELİCEKSİN dedi . Bu ne anlama geliyor lütfn biri açıklasın .

2015-02-08

Kullanıcı oyu: 4,5

ekrem

rüyamda vefat etmiş babamı canlı kendi evinde gördüm.benden vefat etmiş birine yardım etmemi istedi.ğüzel bir şekilde giyinmiş olarak gördüm sonra babama sarıldım.

2015-02-07

Kullanıcı oyu: 4,5

A.Kadir YAZICI

Babam ve babamın Teyzesi oğlu İkisi de merhum. Babaım teyzesi oğlunun kapı önünden geçice kalabalı var idi sorduğumda oğlunun biri Babasının Hacda geldiğini İnsanlarda onu görmeye gelmiş dedi. Diyer oğluda Elinde yemek sinisi olduğunu sandımğım yemek dolu siniyi benim geldiğim yöne doru gidiyordu. Bizim eve geldiğimde yine kalabalık Babamın hacdan geldiğini öğreniyorum( Babam hayatında Haca gitmişti) Benim oğlumun hanımı Bana yeşil ve Beyaz babamın haçdan getirdiği namaz takkelerinden vermek istiyor. Öylece uyandım. Ruyaları Sabah namazından sonra belkide kuşluktan sonra zaman olarak görmüş olabilirim.

2015-02-07

Kullanıcı oyu: 4,5

taliha

komşum olan kadını cam bir tabutun içinde ölmüş ve saçlarının erkek saçı şeklinde robot gibi durduğunu gördüm

2015-02-06

Kullanıcı oyu: 4,5

yok

ben rüyamda ölen akrabamı gördüm ve bana ayakkabı ver diyodu benim ayamdada biri kız ayakkabısı biri erkek ayakkabısıydı bende erkek ayakkabısını ona verdim ben ona bu ayakkabı senin ayağına girmez diyodum oda ayakkabıyı deniyordu ve bu ne anlama gelir nolur bakın ACİL

2015-02-04

Kullanıcı oyu: 4,5

ömer

ben henüz 18 yaşındayım rüyamı 3 gun önce gördum 4 gun oncede dedem vefat ettı rüyamda dedemle bir yerde bir sofra da yemek yiyoruz tabi dedemın arkadaşlarıda var ama ben tanımıyorum dedem cok genç gözukuyodu gülüyodu eegleniyodu snra yemekten kalktık dısarı cıktım dedemde ayakkabılarını giynerken ben uyandım

2015-01-29

Kullanıcı oyu: 4,5

gerek yok isme

ruyamda bi yerde duruyordum sonra bi komşumuz ölmüştü belki 1 hafta oldu baktım onu oraya getirdiler cami gibi türbe gibi bi yerdi.şaşırdım şimdiye kadar bekletmişlerdi kokmuştur diyordum ama kokmuyordu yüzüne baktım ölü gibi değildi.sonra kucağımda bi bebek güya yiyenim teyzemle o ölülerin olduğu yere girdik içimden korkma diyordum bikaç ölü vardı mezarlığın üstünde ayrı ayrı üstleri örtülü sadece yüzleri açıktı içimden korkuyordum bi an önce çıkalım die bu ruyanın açıklamasını yaparmısınız bi zahmet ne demek oluyor bu?

2015-01-21

Kullanıcı oyu: 4,5

enes

Teşekkürler dediğinizi dikate alıcam

2015-01-18

Kullanıcı oyu: 4,5

YOK

RÜYAMDA ANNEMİN ÖLDÜĞÜNÜ GÖRDÜM BU NE ANLAMA GELİYOR.

2015-01-12

Kullanıcı oyu: 4,5

özlem

ölmüş annenin size mantar ve taze fasulye vereceğini söylemesi

2015-01-07

Kullanıcı oyu: 4,5

FATMA

RÜYAMDA ÖLEN BABAMI BİRİNİ ÖLEN BİR KADINA ŞİKAYET EDERKEN GÖRDÜM

2015-01-05

Kullanıcı oyu: 4,5

helin

çok korkunç ölü gördüm hemde yeğenimi

2015-01-03

Kullanıcı oyu: 4,5

şehriban

vefat eden annem sırtım ağrıyor biraz ovalarmısın annem dedi. yatakta uzanıyordu bende yanına gittim tamam annem dedim sırtını ovalamaya başladım..

2014-12-27

Kullanıcı oyu: 4,5

guluzar

rauyamda rahmetli babam olduruluyor hemde mafya tarafinda ve anneminde yardimiyla

2014-12-26

Kullanıcı oyu: 4,5

ayşe

babamı baba evinde gördüm kendineayit odasında uzanmıştı rüyamda çok sık baba evini görüyorum evliyim

2014-12-23

Kullanıcı oyu: 4,5

AhmetK

Rüyamda doğmuş olduğum ve çoçukluğumun geçtiği evde bulunmaktayım.evin dış kapısında ölmüş olan dedem kapıyı çalıp onunla birlikte sarılmış ve konuşmaktayım.daha sonra evin odaların ölmüş olan babam ve hala yaşamakta olan annemle birlikte dirler.ayşekilde bir yatakda diğeri kanepede uyumakta dır.içeri girdiğimde babamı görünce konuşmak istemekte olduğumu ve babam kızgın bir şekilde gelmemi istememekte ve benimle konuşmak istememektedir.rüyamda babama bir türlü sarılamamak tayım .bana çok kızıyor beni istemiyor ve gitmemi söylüyor bununla birlikte annemde beni uzaklaştırıyor ve rüyada ağlama başlıyorum.

2014-12-22

Kullanıcı oyu: 4,5

mati

ölmüş dedemin eve geldiğini gördüm. tüm sülale bir meydanda bekliyorduk gelmesini.sonra geldi bana sarıldı beni kucakladı.

2014-12-21

Kullanıcı oyu: 4,5

elmas

oğlum özürlüydü ve 25 yaşında vefat etti.rüyamda başkasına vermişiz baksın diye.rüyamda konuşuyor yürümeye çalışıyor. ben çok sevinip ağlıyorum o bana çok kızıyor ve beni dövüyorne anlama gelir acaba..

2014-12-18

Kullanıcı oyu: 4,5

hatice

rüyamda annemi babamı gördüm annem babamı kefene sarıyor ve babamın ayakları dışarda kalıyor sonra kefen tüm açılıyo benim karanlıkta ayağımı tutup çekiyo annemde seslenmeme rağmen yanıma gelmiyo ikiside şu an rahmetliler

2014-12-15

Kullanıcı oyu: 4,5

semanur

ben anem dayım ve ben arabayla çok kuark bi yere gidip ananam ve dedmim mezarına bakıyoduk sonrada opnların yanına gidiyoduk biraz fakir bi evdi biz gelince dedm gülüyodu konuşuyoduk sonrası uayınca sag kolumu kıpırdatamadım

2014-12-13

Kullanıcı oyu: 4,5

İSİM VERMEK İSTEMİYORUM

EVLİYİM lisedeki erkek arkadaşım beni depremde ölmüş olan arkadşıma teslim ediyordu sana bıtek o iyi bkar dedı merak edıyorum yorumunuzu beklıyorum

2014-12-10

Kullanıcı oyu: 4,5

serap

rüyamda vefat eden babam bana para verdi hayatta olan annem o parayı benden aldı babam da üzüntülü bir halde kayboldu,yorumunuz için tşk

2014-12-01

Kullanıcı oyu: 4,5

neslıhan

vallahi ben bugune kadar hıc bır kısının benı sevdıgını gormedım işallah olur

2014-11-27

Kullanıcı oyu: 4,5

hatice

ölen babaannemi ölü halde gördüm kokmaya başlammıştı neden gömülmedi kokmuş ceset diyordumOTURDUĞUM ESKİ KİRALIK EVİN YATAK ODASINDA YATAĞIMDA YATIYORDU.Ev sahibimizde öldü oda ordaydı nedemektir yorumlarmısınız

2014-11-17

Kullanıcı oyu: 4,5

FATMA

RÜYAMDA ÖLMÜŞ BABAMA PORTAKAL YEDİRİYORDUM BU NE DEMEKTİR

2014-11-17

Kullanıcı oyu: 4,5

gul

Rüyada babamı gördüm bi temiz evdeyim yanımda bi kaç kişi daha vardı ona bakıyordum bu ne anlama geliyor yardimci olurmusunuz

2014-11-12

Kullanıcı oyu: 4,5

nuri

Ben dayımı 17 ağustos depreminde kaybetmiştim rüyamda gün bi yere gitmişim dayımı gördüm dayı diye seslendim koşarak gittim yanına sarıldım bana burada bekle dedi kahverengi giysileri vardı ve dayım genç gördüm bu rüya ne anlama geliyor bana yardımcı olurmusunuz

2014-11-10

Kullanıcı oyu: 4,5

hüseyin

2 ay önce iş kazasında vefat eden kardeşimi rüyamda gördüm canlı olarak ben ölmedim diyordu bana bir kaç gün sonra yine gördüm kenisine yerin iyimi dedim bana kafasını salladı yani vet dedi

2014-11-05

Kullanıcı oyu: 4,5

mehmet

Merhabalar;
Ben ölmüş annemin tekrar öldüğünü gördüm. Ne anlama geliyor yorumlarsanız sevinirim.

2014-11-05

Kullanıcı oyu: 4,5

hamed

royada gördum ki vefat etigim dayim ve annesi bir evde yatiyorlar sabaha yakin gördum ve onlara ben dedim ki artik yeter kalkin birazda ben yatmak istiyorum lotfen bu ruya ne anlama gelir bana soyleyin.

2014-11-05

Kullanıcı oyu: 4,5

Fatma

annem vefat etmiş olan babamın bir türlü eve girmek istemediğini defalarca gördüğünü söylüyor ne olabilir

2014-11-04

Kullanıcı oyu: 4,5

LOL

ölmüş arkadaşım rüyama girdi fakat kendisini görmedim kaybolmuş ailesini gördüm ve tüm kıyafetlerini bana verdiler bende mağazalara verdim satıyordum sonra birisi geldi yanıma ve bana o ölmedi kayboldu dedi acaba ne anlama geliyor cok etkilendim bu rüyadan ( kız arkadaşım daha senesi olmadı kendini asmıştı gercek hayatta 9

2014-11-04

Kullanıcı oyu: 4,5

misafir

selam admin benım bı sorum olcaktı uzun süredir konstugum erkek arkadasım rüyasında vefat etmiş babasını görmüş ve ona ben sızın sevgınızı gördüm ve sizin nikanızı gökte kıydık demiş ve sarılmış ona acaba bu ne anlama geliyor

2014-11-01

Kullanıcı oyu: 4,5

ESMER

ruyamda evıme bır kadın gelıyodu sarı saçlıydı gecenın bır vaktıydı ama kızı tanımıyorum bnmle balkonda konusuyodu sonra cıkıp gıdıyodu komsulara sorduğumdaysa ıkı üç sene önce öldüğünü söyledıler bu ne anlama gelıyo

2014-11-01

Kullanıcı oyu: 4,5
1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

 














Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası | Yardım Forumları

Rüyada Ölmüş Birini Görmek, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

Ocak - 2018