ruyadaolmusbirinigormek.com
Rüyada Ölmüş Birini Görmek

Ana Sayfa | Soru Cevaplar | Yeni Makale Ekle | En Son Yapılan Yorumlar | İletişim2









Rüyada Ölmüş Birini Görmek yorumları

Rüyada Ölmüş Birini Görmek Hakkında Yorum Yapılmıştır


ESMER

ruyamda evıme bır kadın gelıyodu sarı saçlıydı gecenın bır vaktıydı ama kızı tanımıyorum bnmle balkonda konusuyodu sonra cıkıp gıdıyodu komsulara sorduğumdaysa ıkı üç sene önce öldüğünü söyledıler bu ne anlama gelıyo

2014-11-01

Kullanıcı oyu: 4,5

yeliz

Rüyamda ölmüş biri arabayla gelip esinle beni alıp başka bir eve götürüyor

2014-10-31

Kullanıcı oyu: 4,5

isa

ben babamı yeni kaybetim ve ruyamta morktan tıkarıp eve getiriyoruz onunla gonuşuyoruz netemektir

2014-10-31

Kullanıcı oyu: 4,5

gamze

Ruyamda ölen annemi terkrar gördüm ki hic ruyalarima girmezdi annem intihar edrek öldü ve 12 yıl oldu mezara giymadi ruyamda cocuk gibiydi benbeyazdi yüzü defalarca kalkmaya calisti bana dokunma öldü dediler ruyamda optum onu :(

2014-10-31

Kullanıcı oyu: 4,5

emine

Rüyam da ölmüş yengemi gördüm ve hala amcamla evliydi

2014-10-19

Kullanıcı oyu: 4,5

burcu

Ruyanda olen dayimi tutuklayip goturduler

2014-10-17

Kullanıcı oyu: 4,5

murat

Ölen amcamı ruyamda tabutun icinde bir anda ben dua okurken canlanirken gordum ve ayagi kalkti benim burda ne işim var diyerek dolasmaya basladi etrafa bakindi.bizde onu tekrar tabutun icine yatirdik cok şaşkındık ve oylece uyandim

2014-10-16

Kullanıcı oyu: 4,5

Hakan yıldız

Rüyamda 2 gün önce trafik kazasında ölen annemin cesedini gördüm
Morarmış bi vaziyetteydi ama gülümsüyordu, huzurla baktım korku hissetmedim

2014-10-15

Kullanıcı oyu: 4,5

Havva

Gercek hayatta yillar önce ölmüş anneme gercekte küs oldugum kiz kardesimle ziyaret için annrmin evine gidiyoruz fakat annem bizi kabul etmiyor

2014-10-11

Kullanıcı oyu: 4,5

05324

Dun aksam amcamii ruyamda gorduum ve gecen hafta kaybettik Amcam kapiyi calip guluyoduu ama acelesi var gibi bi hali vardi ruyamdada herkez onu die biliyodu ortaya cikinca hepimiz cookk sasirdiik sonra annemden onda olan bisey istedi Beyaz renkteydii yorumlarimisiz

2014-10-07

Kullanıcı oyu: 4,5

hülya

rüyamda bugün ölmüş olan bir tanışımızın beni bir yerler götürdünü ve daha sonra da yolda düştüğümüzü gördüm

2014-10-07

Kullanıcı oyu: 4,5

saadet

Slm bende ölmüş olan ağbimi gördüm yerde yatıyodu kaldırdım.kalabalık bir yerdeyiz.Siyah parduselı bir kadın ağbime bağrıyo ağbimde ona barıyo anlıyMadım ne bağrıştıklarını,ağbimi götürmeye çalışıyom

2014-10-07

Kullanıcı oyu: 4,5

hazal

cok teşekkür ederim icimi rahatladı

2014-10-06

Kullanıcı oyu: 4,5

sanane

BENDE 6 YIL ÖNCEKİ KIZ KUZENİMİ GÖRDÜM ÖLEN KUZENİM EVE GÜLEREK GELDİ YANİ ÖLÜNCE DUALAR KABUL OLCAKMIŞ:D

2014-09-30

Kullanıcı oyu: 4,5

ramazan

dun gece anemi kara elbiseyle gordum.lutfen yorum yaparmisiniz

2014-09-25

Kullanıcı oyu: 4,5

Esma

Ruyamda iki yil once olen annem ve kim oldugunu bilemedigim bir arkadasimla cok guzel manzarali,deniz ve agaclik bir yere geziye gidiyoruz.Tekirdag yolunda Sile-Ayva adli bir yermis;annem bir yazari goruyor,onunla resim cektirirken ben de yanina gidiyorum.Sonra bir lokantaya giriyoruz,mavi boyali tahta sandalyeler olan guzel bir yermis,kofte istiyoruz,once bana getiriyor garson koftelerin bir tarafi iyi pismemis,anneminki iyi pismis olsun diyorum.Etkilendim,yorum...

2014-09-23

Kullanıcı oyu: 4,5

Nazli

Dün gece rüyamda vefat eden kız kardeşimi gördüm kız kardeşim bu sene kanserden dolayı vefat etmişti. kız kardeşimle eski erkek arkadaşımi arıyoruz suan insanlığın ben rüyamda gidip eski erkek arkadaşımı soruyoruz bu kişiyi taniyormuyusunuz die evet diyorlar gidiyoruz rüyamda bana sen hala o eski erkek arkadasini seviyorsun nişanlin ona benziyor die onu istiyorsun diyor ama ben nişanlımi seviyorum neden böyle birşey gördüm anlamış değilim

2014-09-10

Kullanıcı oyu: 4,5

yagmur

rüyamda bir hafta önce ölen hala cenazesi kaldırılmasının son günü olan annemin teyzesini gördüm daha sürünemeyen yaşlı kadın ayaga kalkıp gezebiliyordu ve herkes kurtuldun diye onun etrafına toplanöıştı saglamdı ve ölmede öncede 1 hafta hastahanede yatmıştı bu ne demek

2014-09-08

Kullanıcı oyu: 4,5

songül

ruya yorumu süper eşimin öldüğünü gördüm ruyamda sesi dunyaya haykırırcasına aglıyordum sabah bi kalktım gözlerimden yaş akıyordu gerçektende aglamışım allahım onu benden almasın allah yar ve yardımcımız olsun

2014-09-07

Kullanıcı oyu: 4,5

Sena

Ben ruyamda rahmetli babami gordum. Aslinda tam gordum sayilmaz. Birileri bana baban olmedi yasiyor burda diyordu bizde abimle gosterdikleri yone dogru kosuyorduk sonra babami bulamayinca olmus babaannemin evine gidiyorduk. Babaannem yataginda yatiyordu ama biraz kizgindi. Oglun olmemis uzulme diyorduk umursamiyordu. Cok etkisinde kaldim yorumlar misiniz acaba..

2014-09-01

Kullanıcı oyu: 4,5

Adımı vermek istemeyen

Lütfen yardım edin geceleri nereye baksam onu görüyorum koltuğun altında ağaçta ranzamda yatıyorum çıkıp üstüne yürüypr wc ye gidonn duvarda şekil belirriypr sonra yeniden yapom gözükmo bilnmiyen durumda göÜküyor geceleri saşonda uzanırken koltuğun altında uzanmış vaziyette çıkıyor karşıma euU çekom jaraıyor bu sefer ailene anlttım çözüm yok bu ne demek ağacın atkaasında bako bana ne anlama gelıo yasin oku diolar

2014-08-31

Kullanıcı oyu: 4,5

seval

Ruyamda ölmüş olan kayın babamı diri görmedum ve bana sarildi ve benden sen razıyım dedi ve sarildik bana çok çok Üzgündu

2014-08-31

Kullanıcı oyu: 4,5

lale

Ben olen babaannemi diri gordum.ve simdi onun orda rahatsiz oldugunu dusunuyorum.veya tam terside ola bilir.ruyayi gordukden sonra hala kendime gelemiyorum.cok uzgunum.keske ruyamda degilde gercek hayatta yanimda olsaydi

2014-08-18

Kullanıcı oyu: 4,5

yseminnn

İki ay once ölen yatalak hasta babannemi gordum ruyamda yatalakti ama yuzu guluyordu ziyarete gelmislerdi gelenlerle sakalasiyordu bu ne demek?

2014-08-16

Kullanıcı oyu: 4,5

Elif

Rüyanın anlamı güzelmiş allahım kimseyi eşinden ayırmasını...

2014-08-10

Kullanıcı oyu: 4,5

leyla

olu bir insanin diri oldugunu ve yeniden olduyunu gormek ne menasini verir

2014-08-05

Kullanıcı oyu: 4,5

sabiha

Ruyamda olmus ablami ameliyat oldugnu gordum

2014-08-04

Kullanıcı oyu: 4,5

duran

Arife gecesi ölen kayınbabamı gördüm kendi evinde temiz oturuyordu konuşmadan

2014-07-28

Kullanıcı oyu: 4,5

Nar

Rüyamda ölen dedem eniştemle beraber bana ses kaydı yolluyordu ve telefon numarasını söylüyordu

2014-07-26

Kullanıcı oyu: 4,5

eml

ruyamda olmus dirilmis dedemi gormusdum

2014-07-20

Kullanıcı oyu: 4,5

aslı

rüyamda ölen dedemin yeniden camide öldüğünü gördüm ve arkasından ağlıyordum caminin içide aydınlıktı

2014-07-17

Kullanıcı oyu: 4,5

eda

rüyamda ölmüş babaannemi gördüm bana sakın uyuma dedi ne anlama geliyo

2014-07-16

Kullanıcı oyu: 4,5

incilicingene

Rüyamda ölmüş olan dayımı çocukları ve eşiyle birlikte çocukların sünnetinde hepsi beyazlar içinde gördüm.büyük bir yatak içinde çocukları yatıyor ve sünnet olan çocuklardan biri yatağa çişini yapıyor.

2014-07-16

Kullanıcı oyu: 4,5

nigar

ruyamda olmus babaannemi ve amcami aglarken gordum.babaannem bir sandalyede oturmus ve kusmus bense uzirine su akitip yikiyodum.bu ne demek?

2014-07-16

Kullanıcı oyu: 4,5

mehmet

rüyada ölmüş olan annemle kiriraz yedim ne anlama geli

2014-07-09

Kullanıcı oyu: 4,5

rana

rüyamda ölmüş olan dedemi gördüm bana birşeyler anlatıyordu bu ne anlamagelir??

2014-07-06

Kullanıcı oyu: 4,5

öykü

rüyamda ölmüş olan babaannemle dedemi görüyorum.babaannem öldüğünde çok kötü durumdaydı fakat rüyamdaki hali çok genç ve kilo almış olarak görüyorum.kendisine özlemle sıkı sıkı sarılıyorum.sonra yanında dedemi görüyorum eline uzanıyorum elini öptüğümde elin eşimin eli olduğunu anlayıp daha küçük gördüğüm dedemin elini öpüyorum elleri mis gibi kokuyor işte budedemin eli diyorum. dedem ölmeden önce abdestinde namazında sürekli kuran okuyan bir insandı. yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim

2014-07-04

Kullanıcı oyu: 4,5

gökmen

ben ruyada refat edikden sonra ruyamda gördüm evin içinde yatiryordu bunun anlami nedir

2014-07-01

Kullanıcı oyu: 4,5

besim

arkadaımın silahla vuruldugunu gördüm sonrada babama dedim ki senin yüzünden vuruldu ve arkaşım yerde yatarken gördüğüm durum yerde çok tuaf yatıyordu yani arkaya dogru cember gibi şekil almıştı şimdiden çok teşekür ederim...

2014-06-23

Kullanıcı oyu: 4,5

zeynep yıldız

Ben tanımadığım bir adamı rüyamda battaniyeye sarılmış ölü olarak gördüm gördüğümde başındaki üç teyze zeynep git carpilirsin dediler anlamı nedir ?

2014-06-06

Kullanıcı oyu: 4,5

nur

Ben ruyamda dedemi gordum ve cok mutlu bir sekilde evine girdii

2014-06-06

Kullanıcı oyu: 4,5

tuba

ölmüş birinin bana para vermesi

2014-06-05

Kullanıcı oyu: 4,5

sevgi

Tesekurler allah sizden razi olsyn icimi ferahlattinix

2014-06-02

Kullanıcı oyu: 4,5

Şengül

Rüyada eşinin öldüğünü görmek güzel yorumlanmış ama gercek hayatta Allah yanımdan ayırmasın aşkımı çünkü cok seviyorum onu

2014-05-27

Kullanıcı oyu: 4,5

yaren

Ben rüyamda babamın halasının dirildigini ve bana bir fotoğraf getirdigini gördüm fotoğrafta babamın halasının kucağında ikiz kız bebekler vardı.Bide babamın halasinin üzerinde yeşil bluz.bebeklerin üzerinde birinin pembe birinin gri renkte bluz vardı

2014-04-30

Kullanıcı oyu: 4,5

halil direk

BENDE DÜNEYİN AKŞAM RAHMETLİ AMCAMIN ELİNDE KÜREK AMA KENDİSİ YOK SONRADA KORKUP KAÇTIM

2014-04-28

Kullanıcı oyu: 4,5

Cemile

Bir arkadaşımın ölmüş annesi bana beyaz bir etrafta kendisinin üzerindede aydınlık bir kıyafet vardı bana raket görünümünde ama daha küçük ebatlarda olan aynalar var ama ayna yok üzerinde bana öyle bir şey uzatıyor ben alıyorum ve kadın kayboluyor. Ama ben annesini hiç tanımadım ve görmedim. Ve kendime arkadaşımı arıyım annesi çok iyi bir yerde merak etmesin demek için gözümü açtım evdeyim ve kimse yok..çok etkilendim

2014-04-26

Kullanıcı oyu: 4,5

sinem

Ruyada olmus esim beni opuyor ve benim abdestim var diyor

2014-04-25

Kullanıcı oyu: 4,5

Deniz

Ben rüyamda beyaz kefene sarılmış orta boyunda bir ölü cesedi gördüm ve ben o ölüyü elimle kaldırım yerde yatan annemin üzerinden geçirdim.bu ne anlama geliyor etkisinde kaldım çok üzgünüm:((

2014-04-15

Kullanıcı oyu: 4,5

selver

merhabalar.. Cok karmasik bi ruya gordum.kuzenimle cok telasli bisekilde terminale gidiyoduk giderken yol kenarinda orhan genlcabayi kemal sunali ve hatirlyamadigim olmus bi unlu daha oturmus sohbet ediyolardi terminale gtmek icin bindigimiz dolmusa bozuk para verdik terminale gittigimizde biri silahla vurdu birini kan gordum hayir olsun ins ruyanin yorumu ne olabilir acaba tsk

2014-03-11

Kullanıcı oyu: 4,5
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

 














Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası | Yardım Forumları

Rüyada Ölmüş Birini Görmek, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

Temmuz - 2018